Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Δ.Τ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ

ΧΑΛΚΙΔΑ, 10/9/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καραμανλής στην ομιλία του στο Αιγάλεω μιλώντας στην κομματική νεολαία της παράταξης του, τους αποκάλεσε νέους της αλλαγής , νέους των νέων μαχών και νέων αγώνων και νέων που πρωτοστατούν στις μεταρρυθμίσεις.

Ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή , ακόμα και τώρα που ο Κ. Καραμανλής διανύει τις τελευταίες τους μέρες ως πρωθυπουργός, δεν τόλμησε να κάνει καμιά αναφορά στους νέους των stage, στους νέους που δουλεύουν στην μαύρη και αδήλωτη εργασία, για τους νέους φοιτητές που βλέπουν τα χρήματα που δίνονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να λιγοστεύουν χρόνο με το χρόνο , για τους νέους μαθητές που ασφυκτιούν σε ένα αναχρονιστικό σύστημα παιδείας, την ίδια ώρα που τα κενά στα σχολεία μας υπάρχουν διπλάσια κενά από πέρσι. Για τους νέους που βλέπουν στην αναξιοκρατία να επικρατεί στις γαλάζιες συνεντεύξεις. Για τους νέους της περιφέρειας που βλέπουν ότι δεν δίνεται κανένα κίνητρο για να μείνουν στον τόπο τους.

Η αποχωρούσα κυβέρνηση κ.Καραμανλή, τα 5,5 χρόνια της διακυβέρνησης της δεν μπόρεσε αλλά κυρίως δεν ήθελε να ασχοληθεί μ’ αυτή τη γενιά.

Τη δική μας γενιά.

Αποτέλεσμα η γενιά μας να κινδυνεύει να γίνει η πρώτη μεταπολεμική γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.
Η αλήθεια είναι ότι αποτύχατε.

Η αλήθεια είναι ότι ήρθε η ώρα να φύγετε.

Στις 4 του Οκτώβρη θα νικήσει η αλήθεια.

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε. ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: