Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Παγιδευμένος στο ίδιο του το παιχνίδι!

Από το: pasok-eretria.blogspot.com

Το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, τα στελέχη της ΝΔ (από το απλό μέλος μέχρι και το γραμματέα του κόμματος) τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του συστήματος της ΝΔ αλλά ακόμη και πολλοί δύσπιστοι εντός των τειχών του ΠΑΣΟΚ (που είχαν πέσει στην καλοστημένη παγίδα της κυβέρνησης) προσπαθούσαν να μας πείσουν για την ανωτερότητα και καταλληλότητα του κ Καραμανλή έναντι του Γ Παπανδρέου υποστηρίζοντας μάλιστα πως αυτό είναι το γερό χαρτί τους που θα δώσει και τη νίκη στη ΝΔ.


Τι κι αν τους υπενθύμιζαν κάποιοι πως ακόμη και ο Κ. Σημίτης το Νοέμβριο του 2003 ( λίγο πριν την ήττα του ΠΑΣΟΚ) θεωρείτο καταλληλότερος για πρωθυπουργός (με 5%, πολλές φορές και παραπάνω!) ακόμη και όταν το ΠΑΣΟΚ υπολείπετο της ΝΔ κατά 10 και 12% στην πρόθεση ψήφου. Αυτοί επέμεναν πως η συντριπτική -δήθεν- καταλληλότητα του Καραμανλή θα ήταν καθοριστικής σημασίας για τη νίκη τους σε ενδεχόμενες εκλογές.


Απορώ πραγματικά να δω τι θα λένε από σήμερα που η δημοσκόπηση της MARC για το Έθνος της Κυριακής δείχνει τους 2 αρχηγούς σχεδόν ισοδύναμους στην καταλληλότητα, τον Γιώργο Παπανδρέου να αυξάνει τη διαφορά του στη δημοτικότητα αλλά και το ΠΑΣΟΚ να αυξάνει τη διαφορά του έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου και για τις βουλευτικές αλλά και για τις ευρωεκλογές...





Δεν υπάρχουν σχόλια: