Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευβοίας: Το μέλλον της περιφέρειας είναι συνδεδεμένο με το μέλλον του αγρότη

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευβοίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σχολιάζει ότι το μέλλον της ελληνικής περιφέρειας είναι συνδεδεμένο με το μέλλον του αγρότη και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι παραγωγοί ως ταραξίες με αυταρχισμό και βία. Τέλος, τονίζει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική της έχει οδηγήσει την περιφέρεια σε μαρασμό, σημειώνοντας ότι είναι ώρα να φύγει... Συγκεκριμένα η νεολαία του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
"Το μέλλον της ελληνικής περιφέρειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον του αγρότη, της πιο παραγωγικής αλλά και συνάμα πιο παραμελημένης τάξης της ελληνικής κοινωνίας.
Ως νέοι άνθρωποι, θεωρούμε τον Έλληνα αγρότη κομμάτι του εαυτού μας και:
Δεν ανεχόμαστε οι κυβερνώντες να εξωθούν αυτούς που φροντίζουν για το φαγητό που βάζουμε στο τραπέζι μας, να αγωνίζονται για ένα ελάχιστο εισόδημα.
Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε ανθρώπους χωρίς ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τα ποσοστά μετανάστευσης των νέων της ελληνικής περιφέρειας να θυμίζουν άλλες εποχές στην ελληνική μεταπολεμική ιστορία.
Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τους κυβερνώντες να καταντούν την περιφέρεια ένα ατελείωτο γηροκομείο.
Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε καθημερινά να μεγαλώνει η απόκλιση των τιμών των παραγωγών (προς τα κάτω) και των τιμών στα ράφια (προς τα πάνω) για τον έλληνα καταναλωτή.
Δεν ανεχόμαστε οι απελπισμένοι έλληνες παραγωγοί να χαρακτηρίζονται ως ταραξίες που κάνουν φονικές επιθέσεις και να αντιμετωπίζονται με αυταρχισμό και βία!
Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε καθημερινά να εξυπηρετούνται μειοψηφίες ειδικών συμφερόντων των καρτέλ.
Η παταγώδη αποτυχία των κυβερνήσεων Καραμανλή οδηγεί την περιφέρεια σε μαρασμό!
Στέλνουμε στον Κύριο Καραμανλή ένα μήνυμα εμείς οι νέοι θα φτιάξουμε την πατρίδα και όχι τα καρτέλ και οι κουμπάροι! Κύριε Καραμανλή ή δεν θέλετε η δεν μπορείτε να δώσετε λύση. Αν δεν θέλετε είστε υπόλογος. Αν δεν μπορείτε είστε ανεπαρκείς... Όπως και να έχει ήρθε η ώρα να φύγετε!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: