Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι μας, από τους νομούς της Θεσσαλίας και με επικεφαλής την υπεύθυνη του Τομέα Νέων Επιχειρηματιών και Αγροτών της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Ελένη Κουδάρα, επισκέφτηκαν τους αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας και συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα και την προοπτική της Γεωργίας και για τα αιτήματα τους.

Κυρίως, συζητήθηκε το μέλλον της ελληνικής περιφέρειας, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον της πιο παραγωγικής και συνάμα πιο παραμελημένης τάξης της ελληνικής κοινωνίας.

Ως νέοι άνθρωποι, θεωρούμε τον Έλληνα αγρότη κομμάτι του εαυτού μας.
Δεν ανεχόμαστε οι κυβερνώντες να εξωθούν αυτούς που φροντίζουν για το φαγητό που βάζουμε στο τραπέζι μας, να αγωνίζονται για ένα ελάχιστο εισόδημα, την ίδια στιγμή που τα καρτέλ θησαυρίζουν από τον ιδρώτα των αγροτών.

Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε ανθρώπους χωρίς ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν επιτρέπεται τα ποσοστά μετανάστευσης των νέων της ελληνικής περιφέρειας να θυμίζουν άλλες εποχές στην ελληνική μεταπολεμική ιστορία. Οι νέοι θα φτιάξουμε την πατρίδα μας όπως τη θέλουμε εμείς και όχι όπως τη θέλουν τα καρτέλ και οι κουμπάροι.

Η ελληνική περιφέρεια δεν θα καταντήσει ένα ατελείωτο γηροκομείο.

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει το διάλογο με τους αγρότες και θα μεταφέρει το αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου στον Γιώργο Α. Παπανδρέου, μαζί με οποίες προτάσεις προκύψουν από αυτόν.

Τέλος, ευχαριστούμε τους αγρότες της Νίκαιας για την φιλοξενία τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν στην προσπάθεια μας να βάλουμε το λιθαράκι μας στο δίκαιο αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: