Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευβοίας στηρίζει το ΕΚΕ στις κινητοποιήσεις

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση φορέων ύστερα από κάλεσμα που απεύθυνε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας. Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ευβοίας που συμμετειχε στη συνέλευση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Το συμπέρασμα όλων ήταν ότι δυστυχώς ο νομός μας έχει εισέλθει στη δεύτερη φάση της αποβιομηχάνισης. Μόνο το 2008 χαθήκαν πάνω από 600 θέσεις εργασίας! Οι απολύσεις εργαζομένων στο νομό μας είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ σε μερικές περιπτώσεις οι εργοδότες παραβλέπουν και δικαστικές αποφάσεις. Αλλα εργοστάσια κλείνουν άλλα έχουν σταματήσει και σε άλλα το μέλλον τους είναι αβέβαιο!
Αλήθεια κύριε Καραμανλή όταν μιλάτε για ανάπτυξη της περιφέρειας και προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων πώς ακριβώς την εννοείτε. Ως πότε θα παραμένει η κυβέρνηση σας αμέτοχη σε τέτοιου είδους οικονομικά-κοινωνικά και εργασιακά εγκλήματα;
Η Νεολαία Πα.Σο.Κ. Εύβοιας στήριξε στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας σε όλες τις κινητοποιήσεις. Καλούμε όλους τους νέους σε συνεχή αφύπνιση! Ονειρευόμαστε μια κοινωνία αξίων με δικαιοσύνη και ανθρωπιά! Και δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να μας στερήσει αυτό το όνειρο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: