Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Νέα δολοφονική επίθεση, με πυροβόλο όπλο, εναντίον μαθητή.

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εκφράζει την οργή και τον αποτροπιασμό της, για τη νέα δολοφονική επίθεση, με πυροβόλο όπλο, εναντίον μαθητή.
Η κυβέρνηση, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο, το πρόσωπο της δεξιάς και αδυνατώντας να σταματήσει την συνεχώς διογκούμενη δυσαρέσκεια και τις συνεχείς κινητοποιήσεις, σε όλη την Ελλάδα, οξύνει την καταστολή και την βία, χρησιμοποιώντας ως πειθήνιο όργανο της, ότι έχει απομείνει από την Ελληνική Αστυνομία.
Η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οι πυροβολισμοί «προς γνώση και συμμόρφωση», στο Π. Φάληρο, το απόγευμα της κηδείας του Αλέξη, οι επιθέσεις σε καθηγητές που μιλούν στους μαθητές τους για την δολοφονία του και η νέα δολοφονική επίθεση εναντίον μαθητή, οδηγούν ξεκάθαρα σε ένα παρακράτος το οποίο έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του, αποκλειστικά και μόνο για να σταματήσει τους αγώνες του λαού και της Νεολαίας.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, καλεί όλους σε συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Η απάντηση μας στο κράτος καταστολής της ΝΔ, είναι η διεύρυνση των αγώνων και η συμμετοχή μας μαζικά και ειρηνικά σε αυτούς, για μια κοινωνία ανθρωπιάς, για μια κοινωνία ειρήνης και κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως την οραματιζόμαστε και την δικαιούμαστε όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: